WEBÁRUHÁZ!MINDEN TERMÉKÜNK RAKTÁRI ÁRON!
Cardio Flavin 7 kapszula 90db |
Cikkszam: 71 |
5520 Ft / 12,9 bónuszpont |
Cardio Flavin7 kapszula
Növényi flavonoidok, cseresznye- és meggyszár, valamint gyógynövények
(Galagonya, Kökény), szívmuködést és keringést támogató komplexe.
A flavonoidok kiemelkedoen pozitív hatást gyakorolnak a szív- és
érrendszerre azáltal, hogy a sejtfalakban gátolják a zsírsavak
oxidációját. Csökkentik a koleszterinszintet, azaz mérséklik az
érelmeszesedés veszélyét, növelik az érfalak rugalmasságát, és
védohatást fejtenek ki a trombózis ellen.
Stressz okozta szív- és érrendszeri betegségeket a flavonoidok rendszeres fogyasztásával megelozhetjük.
A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere
termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak.
A kapszula flavonoid tartalma, a FLAVIN7 gyümölcseinek liofilizált koncentrátuma.
A flavonoidok foleg az emészto- és keringési rendszerben hatnak, és
bélrendszerben szívódnak fel. A flavonoid típusú vegyületek megkötik a
szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek.
(Az antioxidánsok olyan stabil molekulák, melyek az instabil
oxidánsokhoz kötodnek és semlegesítik azokat. Az oxidánsokat mindig is
összefüggésbe hozták a szívbetegséggel és a korai öregedéssel.)
A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja.
Mit kell tudni a cseresznye- és meggyszárról?
Erosítik a szívmuködést, valamint lehetséges infarktust megelozo hatását sem utasíthatjuk el.
Hatóanyagai a procianidinek és flavonoidok kétségtelenül szerepet
játszanak a főhatás kialakításában. A tudományos álláspont szerint a
teljesítménycsökkenés, idős szív, szívtáji nyomó és szorító érzés,
ritmuszavarok enyhe formájának kiegészítő kezeléseként jól
alkalmazható. Ellenjavallatok nem ismeretesek, de természetesen orvosi
kezelésre van szükség, ha a panaszok túlmennek az enyhe zavarokon.
Bizonyított, hogy tartós fogyasztása esetén sem kell tartanunk
mellékhatástól.
Mit kell tudni a Galagonyáról?
A Galagonya az a gyógynövény, amelyet a szív oxigénegyensúlyának javításával kapcsolatban, az első helyen kell említeni.
Valamelyest erősíti a túlfárasztott szívet, oxigénhez és glukózhoz
segíti a szívizomzatot, szabályozza a szívritmust és mindezeken
keresztül közvetve nyugtatólag, kiegyensúlyozólag hat. Segít idős és
öreg, fáradt, túlterhelt, stresszben élő, túlhajtott szívű embereknek,
mert enyhíti az olyan panaszokat mint: teljesítőképesség-csökkenés,
szívtáji nyomás és szorító érzés, valamint a szívritmuszavarok egy-egy
formája.
Megelozésként, de lezajlott infarktus után is ajánlatos a galagonya fogyasztása
Mit kell tudni a Kökényrol?
A Kökényt a gyógyászatban a szív- és érrendszeri betegségek kezelésére ajánlják, és használták már az ókorban is.
Fanyar termése zsírcsökkento, anyagcsere fokozó hatása révén enyhe
fogyasztó, vizelethajtó, és vesetisztítóként is alkalmazható. A
kökénykészítmények tisztítják a vért, és erosítik a szervezetet. A
bogyónak jelentos a C vitamin tartalma 60mg/100g, valamint különösen
gazdag értékes gyümölcssavakban.
Flavin 7 Prémium 200ml |
Cikkszam: 48 |
6300 Ft / 21 bónuszpont |
A
Flavin7 Prémium termékek emelt polifenol, flavonoid tartalommal
rendelkeznek. Magasabb quercetin, illetve rutin tartalmuknak
köszönhetően fokozott antioxidáns, illetve gyökbefogó hatással
rendelkeznek, melynek következtében még hatékonyabban növelik az erek
rugalmasságát, fokozzák a szervezet ellenálló képességét, csökkentik a
káros sejtműködés kialakulását a szervezetben.
Polifenol tartalom: 24.000mg/l
Flavonoid tartalom: 18.000mg/l
A flavonoidokról:
A fotoszintézisre képes növények igen gazdagok aromás vegyületekben,
amelyek nagy csoportját alkotják a flavonoidok, melyek a polifenol
típusú vegyületekhez tartoznak.
A flavonoidok jelentős farmakológiai, fiziológiai hatásai régóta
ismertek és bizonyítottak, de napjainkban is számos élettani és
klinikai kutatás folyik, melynek során további pozitív hatásuk nyer
igazolást.
Kedvező élettani hatásuk közül kiemelhető az antibakteriális,
májvédő, vírusellenes hatás, fogszuvasodás gátlás, égés/hámsérülés esetén hámosodás serkentése.
A flavonoidok főleg az emésztő- és keringési
rendszerben hatnak. Megkötik a szabadgyököket, a sejtfalakban gátolják
a zsírsavak oxidációját, csökkentik az LDL koleszterin arányát, azaz
mérséklik az érelmeszesedés veszélyét. Kiemelkedően pozitív hatást
gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy növelik az érfalak
rugalmasságát, csökkentik a koleszterinszintet, és a vérrög képződést.
Védőhatást fejtenek ki a trombózis ellen.
Flavin 7 rostok 200g | ![]() |
Cikkszam: 373 | |
4410 Ft / 12 bónuszpont |
A
Flavin7 rost flavonoidjai erosítik a szervezet kollagén anyagcseréjét
és a vérerek falát, így a vérrögképzodést is gátolják. Javítja az
E-vitamin- anyagcserét, és védelmet nyújt a rákkelto anyagok ellen.
Rostok szerepe a táplálkozásban
Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek
kialakulásában szerepet játszanak a helytelen táplálkozási és
életmódbeli tényezôk.
Több mint fél évszázada tudjuk, hogy az egészség megorzésének alapvetô feltétele a minôségi táplálkozás.
A legfontosabb energiát adó tápanyagok a fehérjék, a zsírok, és a
szénhidrátok, ám ezek a szervezet kiegyensúlyozott, harmonikus
muködéséhez mégsem jelentenek elegendo forrást.
Az egészség megorzésében nagy fontossággal bírnak még a vitaminok, az
ásványi anyagok, valamint az élelmi rostok. A rosthiányos táplálkozás
számos betegség kialakulásában veszélyeztetô tényezoként szerepelhet.
A vastagbéltumorok kialakulásának kockázati tényezojeként tartják
számon a rosthiányos táplálkozást. A rostokban gazdag táplálkozás
csökkenti a bélbaktériumok által képzodo karcinogének létrejöttének és
a bélfalra kifejtett hatásuknak a lehetôségét.
Az anyagcsere-betegségek közül az elhízás, a cukorbetegség és a magas
vérzsírszint kifejlodésében veszélyeztetô tényezô a rostszegény
táplálkozás.
Az elhízás megakadályozásában a táplálék rostanyagai az
energiahasznosulás fiziológiai akadályát jelentik. Rosthiány esetében
ez a fiziológiai akadály elmarad.
Élelmi rostoknak nevezzük azokat a növényi sejtalkotó komponenseket,
amelyek az emberi emésztoenzimek hidrolízisének ellenállnak, az enzimek
nem képesek felszívódásra alkalmas kisebb egységekre bontani a
rostokat.
Megkülönböztetünk oldható és oldhatatlan rostokat. A rostoknak fontos
szerepük van a vér koleszterinszintjének a csökkentésében. Lerövidítik
a béltartalom áthaladását a bélcsatornában - csökkentik a tranzitidot
-, ezáltal megakadályozzák a székrekedés kialakulását.
Oldhatatlan rostok közé soroljuk a cellulózt, a hemicellulózt és a
lignint, amely megtalálható az olajos magvakban, a hüvelyesekben, a
gabonafélékben.
Az élelmi rostok fizikai-kémiai sajátságából adódik, hogy a béltartalom
térfogatát jelentôsen megnövelik, áthaladási idejét lecsökkentik: ennek
eredményeként a káros anyagok gyorsabban ürülnek ki az
emésztôrendszerbôl.
Növelik a béltartalom mennyiségét, gátolják a székrekedés kialakulását.
Mindkét rosttípus esetében elmondható, hogy a vékonybélben lassítják a
tápanyagok felszívódását.
Ez kedvezo - pl. cukorbetegség esetén -, mert a szénhidrát felszívódás
lassításával csökkentik az ún. glikémiás indexet, ritkábban fordulnak
elô vércukor-ingadozások, kiegyensúlyozottabbá válik a vércukor szintje.
Flavin 7+kapszula 90db |
Cikkszam: 50 |
4590 Ft / 11 bónuszpont |
Flavin7+ kapszula
A FLAVIN7 gyümölcseinek liofilizált koncentrátuma. A kapszula hatása
megegyezik a FLAVIN7 ital hatásával, ezen kívül kolint és aminósavakat
is tartalmaz. Hatóanyag-tartalma a bélrendszerben szívódik fel.
Fogyasztása különösen gyomorbántalmakban, savtúltengésben szenvedőknek
javasolt. Nem igényel hűtést; 30 és 90 darabos kiszerelésben kapható.
Javasolt napi adagja: megelőzésre 2X2, kiegészítő terápiaként 4X2
kapszula. Az ital és a kapszula együtt is szedhető, 10 ml ital 8 db
kapszula hatóanyagtartalmával egyenértékű.
Flavin77 szirup 250ml | ![]() |
Cikkszam: 250 | |
17010 Ft / 57 bónuszpont |
Flavin77 szirup
Jelentősen növelt hatóanyag tartalommal 130.000 mg/l
összpolifenol/flavonoid, a 100 %-os kakaóporral gazdagítva 250 ml-es és
500 ml-es kiszerelésben.
A hatóanyagok fele ez esetben a máj irányába épül be, a másik része a vékony és vastagbélen keresztül szívódik fel.
A flavonoidok/polifenolok vízben oldott koncentrált közegében a
növényi, többszörösen telítetlen zsírok, zsírsavak mikroEMULSIO �
eljárással készült, gyümölcs-, növény-, gyógynövény kivonata.
Javasolt fogyasztás:
1-2 evőkanál (10-20g) /naponta polifenol/flavonoid tart: 300000 mg/l
A Flavin 77 összetevői:
Gyümölcsök: alma, bodza, boróka, berkenye, citrom, csipke, egres,
feketeáfonya, feketecseresznye, feketeribizli, feketeszeder, galagonya,
grapefruit, kökény, málna, meggy, narancs, őszibarack, pirosribizli,
sárgabarack, som, szilva, vörösáfonya, vörösszőlő.
Virágok és gyógyfüvek: akácvirág, árnikavirág, bodzavirág,
galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki gyopár, kamillavirág,
kankalinvirág, kökényvirág, körömvirág, kukorica bajusz, levendula,
lóhere, mórmályva virág, narancsvirág, orvosi hárs virág, propolisz,
rózsaszirom, sáfrányos szeklice, virágpor, vadgesztenye, apróbojtorján,
aranyvessző, cickafark, citromfű, csarab, fecskefű, fehér fagyöngy,
fehérüröm, fűzfakéreg, homoktövis, kutyabengekéreg, lucerna,
máriatövis, meggyszár, orbáncfű, orvosi pemetefű, somkóró, szagosmüge,
tejoltó galaj.
Gyökerek és levelek: angelikagyökér, bojtorjángyökér, cékla, csicsóka,
édesgyökér, fehérmályvagyökér, gisenggyökér, gyömbér, macskagyökér,
rebarbaragyökér, borsmenta, csalán, gyermekláncfűlevél, komló,
nyírfalevél, orvosi zsálya.
Egyedi VÉDETT recept szerint, FLAVIN7 fogyasztási tapasztalatai, a
flavonoidok publikált kutatási eredményei alapján elkészített termék.
Kontrollált prooxidáns.
MikroEmulsio: Emulziónak nevezzük azt a folyékony rendszert, ahol a két
anyag oldhatatlan, vagy csak nagyon kis mértékben oldódik egymásban és
az egyik anyag a másikban finoman diszpergált. A szükséges stabilitást
emulgálószer segítségével lehet elérni, ami csökkenti a két fázis
közötti felületi feszültséget. Az emulgálószerek nagy jelentőséggel
bírnak a bőrgyógyászati készítmények előállításakor, ugyanis kielégítik
a bőr fiziológiás igényét és egyforma felszívódást biztosítanak a
vízben és olajban oldható anyagoknak.
Tárolás: 10-20°C között, felbontás után csak hűtőben, kérjük ne egyen,
vagy igyon bele, külön edénybe, tartóba töltse ki az elfogyasztani
kívánt mennyiséget. Tartósítószert nem tartalmaz, ezért a szájban
található emésztést segítő anyagoktól erjedés kezdődhet az üvegben.
WEBÁRUHÁZ!MINDEN TERMÉKÜNK RAKTÁRI ÁRON!